Home » Beste 65 inch TV 2024

Beste 65 inch TV 2024

door tvadvies-operator

Wat is de beste 65 inch TV? Deze vraag wordt vaak gesteld tijdens de aanschaf van een nieuwe televisie. Wat voor jou de beste 65 inch TV van 2024  is, is geheel afhankelijk van de eisen die jij daaraan stelt. Wil je bijvoorbeeld een 4K of 8K resolutie, 50 of 100 Hertz, Moet de televisie ook geschikt zijn voor Apple Airplay of voor gamen? Het zijn enkele eigenschappen waaruit je kunt kiezen bij de aanschaf van een nieuwe televisie. Op basis van de reviews en ervaringen van consumenten en onze eigen beoordelingen worden de onderstaande 65 inch TV’s door ons als zeer goed beoordeeld.

Goed beoordeelde 65 inch televisies 2024:

LG OLED TV

LG OLED 65 inch

De LED televisies van LG zijn populair in kleinere ruimtes zoals een slaapkamer. De televisies hebben een goede beeldkwaliteit en goed contrast. Ook hebben ze een goede kijkhoek waardoor je goed naar de televisies kunt kijken.

Lees verder >>

Samsung Neo QLED TV

Samsung Neo QLED 65 inch

Met de Samsung Neo QLED televisies komen je favoriete films, series en games realistisch en levendig in beeld. Deze 4K en 8K televisies hebben haarscherp beeld en hebben een zeer hoge helderheid en minder reflectie.

Lees verder >>

Philips The One Ambilight 65 inch

Met een Philips The One Ambilight televisie bekijk jij haarscherpe en kleurrijke beelden. Dankzij HDR ziet het er zeer realistisch uit. Met de Ambilight techniek kleurt je muur mee met de actie op het scherm.

Lees verder >>

Samsung QD OLED TV

Samsung QD OLED 65 inch

De Samsung QD OLED is een combinatie van een QLED en een OLED scherm. Je hebt niet alleen een zeer goede helderheid, ook het contrast is goed. Het is de nieuwste techniek die Samsung heeft toegepast in een televisie.

Lees verder >>

Sony OLED TV

Sony Bravia OLED 65 inch

Bij de Sony Bravia OLED televisies is veel aandacht besteed aan de beeldkwaliteit. Je hebt een scherp beeld met rijke, natuurgetrouwe kleuren. De OLED modellen hebben een breed kleurbereik en diepe zwartwaarden.

Lees verder >>

Beste 65 inch televisie 2024

Met een formaat van 65 inch, omgerekend is dat een diameter van 165 centimeter, heb je een mooi groot formaat televisie. Om hier optimaal van te kunnen genieten moet de resolutie minimaal 4K (UHD) zijn. Om geheel klaar te zijn voor de toekomst zou zelfs een 65 inch 8K TV een optie kunnen zijn. Je kunt de beste 65 inch TV van 2024 herkennen aan de vele zeer goede beoordelingen. Ook een opvolger van een goed beoordeelde televisie kan direct als beste worden gezien. De verbeteringen die zijn doorgevoerd komen vaak uit reacties of tekortkomingen uit het vorige model. Zo worden de televisies steeds beter. In het bovenstaande overzicht kun je de beste 65 inch TV’s bekijken.

65 inch Smart TV

Een Smart TV is tegenwoordig niet meer weg te denken uit een woonkamer, slaapkamer of zelfs de keuken. Een 65 inch Smart TV past niet in elke ruimte. Je hebt hiervoor een kijkafstand nodig van ongeveer 4,5 tot 5,5 meter. Heb je een ruime woonkamer en hou je van een groot formaat Smart TV? Dan is een 65 inch TV de Smart TV die je nodig hebt. Stream al je content via bijvoorbeeld Apple Airplay rechtstreeks vanaf je telefoon of laptop naar je TV. Ook kun je op de best 65 inch Smart TV vele Apps gebruiken zoals Netflix, Videoland, Youtube, Amazon of Disney. Via deze Apps kun je de mooiste films en nieuwste series bekijken. Zonder reclame.  

Beste 65 inch OLED en QLED

Zoek je een OLED of juist een QLED televisie? De verschillen zijn soms minimaal, maar ze zijn nog altijd aanwezig. Dit heeft te maken met de manier van verlichting. Dit gaat bij een OLED anders dan bij QLED. De beste 65 inch OLED TV kenmerkt zich bijvoorbeeld door het grootste contrast tussen donkere en lichte delen. Ook heeft het de diepste zwartwaarde. Heb voordeel van de beste 65 inch QLED TV is dat het de hoogte helderheid heeft. Hierdoor worden de kleuren het mooiste weergegeven in een lichte ruimte of wanner er sprake is van zonlicht wat op de TV komt. Als je de verschillen hebt bekeken weet je of je moet gaan voor de beste 65 inch OLED of QLED televisie.

Beste koop 65 inch TV

Zie je bij een televisie een sticker met ‘de beste koop’ dan weet je zeker dat je goed zit. Dit zijn namelijk televisies die een zeer goede prijs kwaliteit verhouding hebben. De beste koop 65 inch TV voldoet dan ook aan vrijwel alle meest gestelde eisen en heeft een goede beeldkwaliteit. Met de aanschaf van een beste koop 65 inch TV kun je jaren lang de mooiste series en films kijken zonder hapering of verlies van kwaliteit.

Merken 65 inch TV

Het is vaak lastig om de juiste keuze te maken welk model of welk merk je moet kiezen voor een televisie. Wanneer je kiest voor een QLED televisie, dan kom je automatisch uit bij Samsung. Kies je echter voor een OLED scherm dan kun je kiezen uit meerdere merken. De meest bekende zijn Sony, LG en Philips. Alle drie de merken hebben zeer goede 65 inch televisies waaruit je kunt kiezen. Maak voor jezelf een overzicht met criteria en eigenschappen waaraan de televisie minimaal moet voldoen. Wil je bijvoorbeeld Bluetooth, HDR, Dolby Vision, Dolby Atmos of heb je liever een hele platte televisie? Het maakt de keuze al een stuk eenvoudiger omdat er verschillende merken en modellen zullen afvallen. Het beste merk 65 inch TV blijft zo over en op basis van de prijs en reviews kun je de juiste keuze maken.

65 inch TV met beste geluid

Met de beste 65 inch TV haal je gegarandeerd de beste beeldkwaliteit in huis. Hoe zit het echter met het geluid? De speakers in een televisie zijn vaak beperkt qua vermogen. De aanschaf van een soundbar is dan ook aan te bevelen. Er zijn echter ook televisies die een ingebouwde soundbar hebben, of zijn voorzien van extra speakers. De 65 inch TV met het beste geluid heeft zo geen externe soundbar nodig. Kijk je echter veel spannende films en series? Dan is een soundbar met optionele bass module wel aan te raden. Het verschil zul je direct merken.

Populaire pagina's