Home » Beste QLED TV 2023

Beste QLED TV 2023

door tvadvies-operator

Wat is de beste QLED TV? De beste QLED TV van 2023 heeft de beste beeldkwaliteit en een goed geluid. Het QLED scherm wordt verlicht door kleine LED lampjes waardoor je een hogere helderheid hebt dan bij een OLED televisie. De beste QLED televisie van 2023 kun je niet alleen herkennen aan de hoge reviews en positieve beoordelingen, het is ook vaak te herkennen aan ‘beste koop’ of ‘beste keus’. De beste QLED TV is verkrijgbaar in verschillende formaten. Deze lopen vaak uiteen van 43 inch t/m 85 inch. Bekijk bij de desbetreffende televisie uit welke formaten je kunt kiezen. Hieronder kun je de door ons goed beoordeelde QLED televisies bekijken:

Goed beoordeelde QLED televisies 2023:

Samsung Neo QLED 55QN95A

Samsung Neo QLED 55QN95A

Met de Samsung Neo QLED 55QN95A komen je favoriete films, series en games realistisch en levendig in beeld. Deze 4K televisie heeft dankzij de Neo QLED technologie duizenden kleine led lampen die individueel kunnen oplichten en dimmen.

Lees verder >>

Samsung QLED 55Q95TD (2021)

Samsung QLED 55Q95TD

Met de Samsung QLED 55Q95TD geniet je van levensechte beelden. Deze QLED tv zet licht om naar pure kleuren, waardoor subtiele tinten duidelijk zichtbaar zijn. De full array achtergrondverlichting dimt de donkere delen van het scherm en licht de heldere delen fel op.

Lees verder >>

Samsung Neo QLED 55QN92A (2021)

Samsung Neo QLED 55QN92A

Met de Samsung Neo QLED 55QN92A geniet je tijdens de film van scherp beeld en dynamisch geluid. Neo QLED is een techniek die gericht is op de achtergrondverlichting van een tv. Het aantal lampjes achter de pixels die oplichten en dimmen is bij Neo QLED groter dan bij QLED voor een beter contrast.

Lees verder >>

Samsung The Frame 55LS03A (2021)

Samsung The Frame 55LS03A

De Samsung The Frame 55LS03A is een televisie die je ook als schilderij of fotolijst gebruikt. Dankzij het platte ontwerp en de verwisselbare lijst gaat hij naadloos op in je interieur.

Lees verder >>

Samsung Neo QLED 55QN85A

De Samsung Neo QLED 55QN85A geeft al jouw lievelingsfilms letterlijk kleur. Dankzij de Neo QLED techniek heeft de tv veel meer oplichtende en dimmende lampjes achter het scherm. Hierdoor geeft hij donkere en lichte delen op het scherm nauwkeurig weer.

Lees verder >>

Beste QLED televisie 2023

Wat maakt een QLED televisie nu een goede en wanneer kun je spreken van de beste QLED TV van 2023? Onze beoordelingen kijken naar de verschillende eigenschappen van de televisie. Je kunt dan denken aan de beeldkwaliteit, resolutie in Ultra HD 4K of in 8K, helderheid, geluidskwaliteit, aansluitingen, aantal Hertz (50 of 100), afmeting, gewicht en natuurlijk de prijs. Bij de prijs wordt niet alleen gekeken naar de prijs van het model maar ook naar de prijs kwaliteit verhouding. Is de meerprijs van het luxere model bijvoorbeeld echt beter? In het bovenstaande overzicht zie je de door ons als goed beoordeelde televisies. Met één van deze QLED televisies kun je jarenlang genieten.

QLED Smart TV

Een SMART TV is voorzien van verschillende Apps waardoor je er niet alleen TV mee kan kijken, maar ook de nieuwste films en series via Netflix, Videoland, Amazon of Youtube. Ook is het mogelijk om via bijvoorbeeld Apple Airplay het scherm te delen van je iPhone, Macbook of iPad. Je kunt de QLED Smart TV dan gebruiken als een tweede scherm.

De beste QLED Smart TV biedt niet alleen ondersteuning voor veel verschillende Apps, je kunt ook eenvoudig het scherm delen van een Apple of Android device. 

Beste koop QLED televisie

Met de beste koop QLED televisie heb je gegarandeerd een goede prijs kwaliteit verhouding. De beeldkwaliteit en geluidskwaliteit van de beste koop QLED TV zijn zeer goed waardoor je een goede televisie hebt voor de beste prijs. Als je niet veel technische kennis hebt van televisies kun je al snel door het bomen het bos niet meer zien. De verschillende eigenschappen en specificaties zijn aan de buitenkant vaak niet te zien. Met de beste koop QLED televisie zit je altijd goed.

Naast de beste koop kom je ook vaak de beste keus QLED TV tegen in winkels en webwinkels. Met de beste keus QLED TV heb je net als met de beste koop ook de beste prijs en kwaliteit verhouding. Ben je benieuwd wat wij de beste koop en beste keuze QLED televisie vinden? In het bovenstaand overzicht zie je de beste van 2023.

QLED TV merken

De QLED televisies zijn ontwikkeld door Samsung. Je kunt dan ook alleen uit dit merk kiezen. Het scherm is gemaakt met behulp van Quantum Dot techniek samen met vele nanokristallen. De pixels worden verlicht door middel van een LED scherm aan de achterkant. De nieuwste QLED is voorzien van een micro led scherm waardoor de verlichting beter kan worden afgestemd. Het contrast van een NEO QLED is dan ook vele malen beter geworden. Kortom, Welk TV merken hebben QLED? Dit is enkel het TV merk Samsung.

Beste geluid QLED TV

Naast een goede beeldkwaliteit is de kwaliteit van het geluid ook erg belangrijk. De meeste televisies hebben een beperkte kwaliteit als het gaat om geluid. De ingebouwde speakers zijn vaak klein van formaat en schieten te kort als het gaat om bass geluiden. Er zijn echter ook televisies waarbij de speakers meer vermogen hebben dan gemiddeld. Het beste geluid van een QLED TV krijg je door te kiezen voor minimaal 60 Watt. Zo krijg je, zonder te gebruik te maken van een Soundbar, toch een goed geluid. Wil je meer? Dan is een QLED TV met soundbar de beste keuze. Je kunt een soudbar kiezen van hetzelfde merk, maar een Sonos systeem is op dit moment ook erg populair.  Een QLED TV met soundbar geeft je het beste geluid waardoor je niet alleen kunt genieten van de mooiste beeldkwaliteit, ook de geluidskwaliteit is het beste.

Populaire pagina's